Emne: Bevidstheden

Hvordan blev pyramiderne bygget?

Det spørgsmål har uendeligt mange mennesker stillet sig selv – og der er også givet en del svar, som er baseret på alt fra “videnskab” til intuitiv viden. Narrativet om at titusindvis af slaver skulle have givet deres liv i processen med at bygge de store pyramider i Giza er svær at få til at hænge sammen med, at der aldrig er fundet skeletter, madrester, rester af udstyr osv. i nærheden.

Graham Hancock siger direkte, at vi ikke kan vide det: https://www.youtube.com/watch?v=gu0N3holP60

Til gengæld antyder han også, at de ekstremt præcise mål og deres tilknytning til universelle dimensioner (Jordens dimensioner osv.), peger på, at det IKKE er almindelige mennesker, som har stået bag konstruktionen.

En ting er, hvordan de blev bygget, men hvad var formålet? Myten om, at det skulle være en kongegrav er også svær at få til at passe til det smukke, men minimalistiske indre.

Et af de mest gennemarbejdede bud finder man hos Peter Kjærulf i Ringbærerens dagbog, hvor pyramiden detaljeret gennemgås som et billede på menneskets bevidsthed: http://www.qpubl.com/index.php/home-dansk/ringbaererens-dagbog. De forskellige kamre repræsenterer de væsentligste funktioner i styringen af den menneskelige bevidsthed (hypofyse, hypothalamus osv.), og det hele passer som fod i hose med chakrasystemets opbygning. Fascinerende!

Jeg har også berørt emnet på side 165-166 i romanen Skridt.

Kommentarspor

Ingen kommentarer endnu.

Skriv en kommentar

Emner